ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ

Το «πού θα βάλετε τα χαλιά σας» σταματά να είναι πλέον πρόβλημα!

Η επιχείρησή μας Τα Μαγικά Χαλιά του Αλαντίν, αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα ταπητοκαθαριστήρια στο Βόλο, αναλαμβάνει τόσο τον καθαρισμό, όσο και τη φύλαξη των χαλιών σας, διασφαλίζοντας να παραμένουν σε άριστη κατάσταση, έως ότου τα επαναχρησιμοποιήσετε.

 

Διαθέτουμε έναν τεράστιο χώρο, με ειδικά διαμορφωμένα ράφια, ώστε οι τάπητες και οι μοκέτες σας να ταξινομούνται ορθά και ανάλογα με την ευαισθησία τους, τις διαστάσεις και το βάρος τους.

 

Η απογραφή των χαλιών γίνεται με την υποστήριξη συστημάτων ηλεκτρονικού υπολογιστή, καθώς και με την επίβλεψη των έμπειρων μελών της ομάδας μας.

Στις αποθήκες μας τηρούμε τις ασφαλέστερες συνθήκες υγιεινής και σας παρέχουμε:

Αποστειρωμένο χώρο & προστασία από εξωγενείς παράγοντες

Κατάλληλη συσκευασία & αεροστεγείς θήκες

Στεγανότητα & σταθερή θερμοκρασία περιβάλλοντος

Με αυτόν τον τρόπο, φροντίζουμε η αποθήκευση των χαλιών σας να γίνεται μια διαδικασία εύκολη και χωρίς περιττά κόστη.

 

Όλα τα χαλιά που αναλαμβάνουμε συσκευάζονται με κορυφαίας ποιότητας και ανθεκτικά υλικά συσκευασίας, όπως ειδικό νάιλον που αντέχει σε μετακινήσεις και κραδασμούς κάθε είδους, παραδίδοντάς τα σε εσάς δωρεάν, έτοιμα και με την κατάλληλη φρεσκάδα, στο χώρο σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και η ομάδα μας, στο ταπηκαθαριστήριο Τα Μαγικά Χαλιά του Αλαντίν, θα αναλάβει τον καθαρισμό και τη φύλαξη των χαλιών σας, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε στο Βόλο.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ