ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ

Φροντίζουμε για την υγιεινή του χαλιού σας, με τα πιο σύγχρονα μέσα!

Το συνεργείο μας στο ταπητοκαθαριστήριο Τα Μαγικά Χαλιά Του Αλαντίν, με έδρα τη Νεάπολη του Βόλου, διαθέτει άρτια τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στον καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών, για επαγγελματίες και ιδιώτες.

 

Κατά τις διεργασίες μας, χρησιμοποιούμε τα πιο ποιοτικά υλικά και σύγχρονο εξοπλισμό, ώστε να σας εγγυόμαστε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε ό,τι μας αναθέτετε!

Πιο ειδικά, προσφέρει:

  • Υγεία Λόγω μεγάλης συγκέντρωσης σκόνης, ακάρεων και μικροβίων, η χρήση επαγγελματικών μεθόδων καθαρισμού αποδίδει στα μέγιστα, ώστε να απαλλαχτείτε από όλα τα προαναφερόμενα, αλλά και να βελτιώσετε το περιβάλλον και, ταυτοχρόνως, την υγεία σας.

  • Εμφάνιση & Υφή Τα χαλιά σας αποκτούν φρεσκάδα, λάμψη και βελούδινη υφή, κάνοντάς τα να είναι σαν καινούρια.

  • Διάρκεια Ζωής Το επαγγελματικό πλύσιμο των χαλιών παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους, για αυτό συνιστάται ο τακτικός καθαρισμός τους (1 φορά το χρόνο).

  • Εξάλειψη οσμών και λεκέδων Το συχνό θάμπωμα αλλά και οι οσμές που δύσκολα φεύγουν με το συνηθισμένο πλύσιμο, θα αποτελέσουν παρελθόν, αφού τα καθαριστικά που χρησιμοποιούμε, πέραν από την απομάκρυνση των λεκέδων, θα αφήσουν μία εκπληκτική μυρωδιά καθαριότητας, η οποία θα μείνει για καιρό.

  • Αίσθηση καθαριότητας περιβάλλοντος Ένα καθαρό χαλί σημαίνει υγεία και για το γενικότερο περιβάλλον, αφού είναι το πρώτο πράγμα που θα αντιληφθείτε καθώς μπαίνετε στο σπίτι σας ή στο γραφείο σας.

Στο ταπητοκαθαριστήριο Τα Μαγικά Χαλιά του Αλαντίν αναλαμβάνουμε, πέραν από τον πλήρη καθαρισμό των χαλιών σας, τη δωρεάν παραλαβή-παράδοσή τους από και προς το χώρο σας, σε όλο το Βόλο, με προκαθορισμένα ραντεβού, πάντοτε με υπευθυνότητα και χωρίς καθυστερήσεις.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ